Български (България)English (United Kingdom)
Пета поредна книга на "Галъп интернешънъл", този път с повече информация на английски

cover two_sizes Книгата „Политическият процес и общественото мнение в България през 2017 г.“ вече е в книжарниците „Сиела“ и електронните магазини ciela.com. Книгата е пета поред във възобновената традиция на годишните обзори на „Галъп интернешънъл“.

Авторът на поредицата годишници Първан Симеонов ще представи книгата на 31 януари от 18.30 ч. в Червената къща в София („Любен Каравелов“ 15, зала „Гъливер“). Думи за книгата ще кажат също Ивайло Дичев и Харалан Александров, както и авторът на справочната част на книгата - Борис Попиванов. Специално приветствие идва от президента на водещата световна асоциация „Галъп интернешънъл“ Кънчо Стойчев.

Тази година книгата съдържа преди всичко непубликувани до този момент данни за българското и за световното обществено мнение – както по български, така и по международни въпроси. Всичките сто и една цветни графики и таблици за първи път тази година са преведени и на английски, с което цялата най-важна информация на годишника всъщност е ползваема за читатели, които ползват английски.

На 230 страници книгата прави автопортрет на обществото ни в една от най-интересните в глобален мащаб години. Прегледани са стотици индикатори по по-дълготрайни и моментни въпроси на общественото мнение. Включен е и справочник с основни събития.

2  3 4