Български (България)English (United Kingdom)
Глобална книга на "Галъп интернешнънъл". Предстои да излезе и българският годишник

KoricaС гордост обявяваме, че излезе от печат нов тираж на книгата на Асоциацията УИН/“Галъп интернешънъл“ „Гласът на хората 2015: какво мисли светът – глобални и регионални въпроси“. Поради огромния интерес сред изследователската общност по света, се наложи и допечатване на изданието.  

       Книгата бе изготвена под ръководството на вицепрезидента на световната асоциация – Кънчо Стойчев. Екипът на книгата са хората от българската „Галъп интернешънъл болкан“.

        УИН/“Галъп интернешънъл“ е водеща асоциация в пазарните изследвания и проучванията на общественото мнение и се състои от 75-те най-големи независими компании за пазарни изследвания и за проучвания на общественото мнение в съответните страни с общи приходи от над 500 млн. евро и покриващи 95% от световния пазар.

        Изданието събира множество глобални и регионални изследвания, проведени в последните години. Книгата е продължение на традицията на асоциацията да издава свои проучвания.

            Сред авторите, подготвили статия специално за изданието, личат имената на Жан-Марк Леже (президент на УИН/“Галъп интернешнънъл“), Дъг Милър (GlobeScan), Ричард Уайк (Pew Research Center), Иван Кръстев (основател и член на Европейския съвет за външна политика), Марита Карбайо и още много други. „Гласът на хората 2015“ започва с предговор на генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова.

           Ако искате да поръчате книгата и да получите повече информация за нея, моля натиснете ТУК.

           В идните седмици от печат ще излезе и традиционният годишник на „Галъп интернешънъл“, който ще обобщи 2015-а година.